شهروندان توان‌یاب مشهدی کجا می‌توانند رأی دهند؟ | اتخاذ تمهیدات لازم برای شعبات مناسب‌سازی‌شده اخذ رأی فرزندان شبه‌خانواده بهزیستی خراسان‌رضوی نایب‌قهرمان کشور شدند افزایش همکاری‌های توان‌بخشی و درمانی بهزیستی و جمعیت هلال‌احمر خراسان‌رضوی زنان دارای معلولیت و رنج مضاعف حضور گسترده معلولان پای صندوق‌های رای (۸ تیر ۱۴۰۳) + عکس شما از شنبه رئیس جمهور هستید یادی از عبدالله هنری؛ مردی که از معلولیت پل ساخت همه چیز درباره غربالگری شنوایی نوزدان تا یک ماهگی مستمری خرداد کمک هزینه لوازم بهداشتی معلولان واریز شد (چهارم تیر ماه ۱۴۰۳) مردم خراسان‌رضوی ۱۵۰۰ رأس دام به کمیته امداد اهدا کردند مستمری حق پرستاری خردادماه معلولان واریز شد (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) مجلس یازدهم و اشتباهات فاحش در قبال افراد دارای معلولیت | چرا ماده ۲۷ اجرا نشد؟ تکلیف سنگین رئیس جمهور آینده در موضوع حمایت از حقوق معلولان عضویت معلولان در کتابخانه ملی لغو نشده است جدیدترین رنکینگ ورزشکاران دارای معلولیت تکواندو اعلام شد | پاراتکواندوکار ایران در صدر جهان ایستاد حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد تعداد کودکان کار و خیابان را اتباع تشکیل می‌دهند چرا امتحانات نهایی دانش‌آموزان استثنائی به صورت ویژه برگزار نشد؟ رقابت هزار داوطلب معلول خراسان رضوی در اولین آزمون استخدامی دولت+ فیلم توجه شهید جمهور به جامعه هدف بهزیستی از یادگاری‌های دولت سیزدهم بود داوطلبان آزمون استخدامی معلولان بخوانند | نکات کلیدی مربوط به آزمون استخدامی معلولان چیست؟
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

اولین مرکز پیش دبستانی ویژه کودکان آسیب بینایی در مشهد افتتاح شد

  • کد خبر: ۱۱۰۲۴۸
  • ۰۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۶
  • ۱
اولین مرکز پیش دبستانی ویژه کودکان آسیب بینایی در مشهد افتتاح شد
رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان خراسان رضوی از افتتاح اولین پیش‌دبستانی ویژه نوآموزان آسیب‌دیده بینایی کشور در مشهد با به‌روزترین تجهیزات خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد روحانی در خصوص افتتاح اولین مرکز تخصصی دوره پیش‌دبستانی ویژه نوآموزان آسیب‌دیده بینایی بیان کرد: این مرکز، اولین مرکز تخصصی دوره پیش دبستانی ویژه نوآموزان آسیب‌دیده بینایی در کشور است که با به‌روزترین تجهیزات و فضای آموزشی مناسب‌سازی شده، برای نوآموزان آسیب‌دیده بینایی ساخته شده است.

وی ادامه داد: تمامی کلاس‌ها، اتاق‎ها، راهروها، سرویس‌های بهداشتی و حتی آسانسور به صورتی ساخته شده‌است که برای دانش‌آموزان آسیب‌دیده بینایی مناسب باشد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان خراسان رضوی در خصوص هدف این مرکز اظهار کرد: هدف ما در این مرکز این است که مداخله به‌هنگام داشته باشیم؛ یعنی به محض اینکه تشخیص داده‌ شد که کودکی به مشکل بینایی دچار شده‌ است، توسط والدین، متخصص بینایی‌سنجی یا چشم‌پزشک، به این مرکز ارجاع داده‌شود و ما شروع به ارائه خدمات توان‌بخشی ‌کنیم.

روحانی بیان کرد: در این مرکز کودکان از ۹ ماهگی الی ۶ سالگی پذیرش می‌شوند. در کنار مربی و با آموزش‌هایی که به آنها و والدین داده می‌شود، فرآیند توان‌بخشی این کودکان صورت می‌گیرد. ما در این مرکز پزشک هم داریم که هر هفته یا هر دو هفته یک‌بار، کودکان را مورد چکاپ قرار می‌دهد تا مشکلات کودکان پیشرونده نباشد و به موقع به متخصص بینایی معرفی شوند.

وی ادامه داد: این مرکز اتاق چندحسی دارد که با تحریک سایر حس‌های کودک، چهار حس دیگر تقویت شود.کودکی که کم بیناست با آموزش‌هایی که در این مرکز فرا می‌گیرد، می‌تواند در مدارس عادی شروع به تحصیل کند. در خصوص کودکی که بینایی خود را به طور کامل از دست داده‌ است نیز با تقویت هرچه بیشتر حس لامسه و آشنایی با خط بریل به‌راحتی می‌تواند پایه اول خود را در مدارس استثنایی بگذراند در حالی که سایر کودکان نابینا باید حداقل یکسال زمان را صرف یادگیری خط بریل کنند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان خراسان رضوی در خصوص هزینه خدمات این مرکز گفت: خدمات این مرکز رایگان است و مانند مدرسه، دارای کد پیش‌دبستانی است. والدین فقط حق بیمه کودک و هزینه برخی از وسایل کودک را پرداخت می‎‌کنند. سرویس‌دهی به کودکان تا ۴ سالگی به عهده خود والدین و بالای این سن به عهده مدرسه است که بخشی از هزینه سرویس را والدین و بخش دیگر را دولت پرداخت می‌کند.

روحانی بیان کرد: در حال حاضر ۴۵ نفر نوآموز در این مرکز ثبت‌نام شده‌اند و خَیری که این ساختمان را احداث کرده‌است، پیش‌بینی ۷ کلاس را کرده که هر ۷ کلاس اکنون دایر است. تراکم جمعیت نوآموز تا ۴ سال در هر کلاس،۴ الی ۷ نفر و بالای ۴ سال،  ۶ الی ۱۱ نفر است.

وی تصریح کرد: اتاق کاردرمانی با تجهیزات اختصاصی، اتاق بینایی‌سنجی، اتاق گفتاردرمانی، اتاق بهداشت و اتاق امور دفتری و معلمان نیز در این مرکز وجود دارد که مجهز به تجهیزات چندحسی، تابلوهای حسی، وسایل کمک آموزشی، وسایل بازی کودک و سیستم صوتی شبکه‌ای هستند که هشدارهای مربوطه از این طریق برای کودکان پخش می‌شود.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان خراسان رضوی در خصوص احداث چنین مراکزی برای سایر معلولیت‌ها گفت: سیاست ما این است که برای کودکان پیش‌دبستانی که دارای معلولیت هستند در تمامی گروه‌ها، از این دست موسسات ایجاد شود که مداخله به‌هنگام و آموزش مناسب توسط مربیان متخصص انجام شود.

روحانی ادامه داد: در مشهد دو مرکز تخصصی پیش‌دبستانی ویژه نوآموزان آسیب دیده شنوایی داریم که در این مراکز هم کودکان از ۶ ماهگی در کنار والدین پذیرش می‌شوند و روی تقویت بینایی و سایر حس‌های کودکان کار می‌کنند و بعضی از این کودکان پس از پایان دوره پیش‌دبستانی می‌توانند در کنار کودکان عادی در مدارس حضور پیدا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۲ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۶
0
0
آدرسش کجاس
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->